Veel gestelde vragen


 • Algemene vragen

  Veel gestelde vragen over Designpotten.nl

  Heeft Designpotten.nl een showroom om de producten fysiek te bekijken?
  Designpotten.nl is gespecialiseerd in de online verkoop van designproducten tegen scherpe prijzen. Bovendien werken we met een uitgebreid aanbod van producten en introduceren we regelmatig nieuwe modellen. Om deze reden hebben wij geen fysieke showroom waar producten ¨live¨ bekeken kunnen worden maar kiezen we er bewust voor om producten zo duidelijk en volledig mogelijk op onze website te presenteren, inclusief relevante informatie en foto's. Mocht u desondanks aanvullende vragen of twijfels hebben over een bepaald model dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

  Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij Designpotten.nl?
  Op de volgende link vindt u meer informatie met betrekking tot het plaatsen van een Online bestelling: +info
  Desgewenst kunt u ook telefonisch of per email contact met ons opnemen voor een offerte of bestelling.

  Welk voordeel heeft het om een account aan te maken bij het plaatsen van een bestelling?
  Door u te registreren en een account aan te maken kunt u de status van uw bestelling volgen. Bij een volgende bestelling hoeft u daarnaast niet nogmaals u gegevens in te vullen. +info

  Wat zijn de levertijden van de producten op Designpotten.nl?
  De levertijd van elk product wordt aangegeven op de betreffende productpagina. Let op: de levertijden zijn altijd indicatief daar wij veelal afhankelijk zijn van productietijden van fabrikanten en van vervoerders. Desalniettemin streven wij er naar om een zo reëel mogelijke levertijd aan te geven, gebaseerd op de gebruikelijke levertijd van het product dan wel indicaties van de fabrikant.

  Wat zijn de verzendkosten in Nederland en België en hoe wordt er verstuurd?
  Bij bestelling boven de 50 euro betaalt u geen verzendkosten voor leveringen in Nederland en België. Voor bestelling onder de 50 euro wordt € 7,50 berekend.

  Afhankelijk van het soort product en het afleveradres wordt de optimale transporteur voor het betreffende pakket gekozen. +info
  In welke landen levert Designpotten.nl?
  Via de website kunt u bestellingen plaatsen voor verzending naar Nederland en België. Mocht u de mogelijkheden en prijzen willen weten voor verzending naar een ander land, neemt u dan aub contact met ons op.

  Hoe kan ik mijn aankoop betalen?
  U kunt betalen via iDeal, Paypal of via bankovermaking. +info
  Desgewenst kunnen wij voor bedrijven ook een (pro forma) factuur maken voor betaling.

  Is de betaling via de website www.designpotten.nl veilig?
  Om betaling via internet veilig te laten verlopen wordt de internet verbinding beveiligd op het moment dat u uw gegevens in vult bij iDEAL of Paypal. U kunt ook kiezen voor een bankovermaking.

  Ik ben architect of interieurstylist; kan ik bij Designpotten.nl inkopen voor mijn projecten?
  Aangezien veel producten van Designpotten.nl erg geschikt zijn voor projecten en de contract markt, werken wij veel samen met architecten en interieur stylisten. Heeft u een interessant project, een grote aanvraag, of zoekt u een originele oplossing? Wij geven u graag advies! Voor grote projecten kunt u ook een offerte op maat bij ons aanvragen.

  Kunnen de producten van Designpotten.nl buiten gebruikt worden?
  Aangezien veel van onze producten gemaakt worden van polyethyleen, een materiaal dat zeer stevig is en geschikt voor alle weersomstandigheden, is het grootste deel van het assortiment inderdaad voor buiten geschikt. Ook verlichting of LED verlichting is veelal geschikt voor buitengebruik. U kunt echter het beste uit gaan van de indicatie die per product gegeven wordt.

  Worden de verlichte modellen van Designpotten geleverd inclusief lamp?
  Of de producten wel of geen lampje hebben hangt af van de fabrikant. Sommige fabrikanten leveren wel de lichtbron mee, anderen doen dit liever niet gezien het risico op breuk onderweg. Overigens is het vrij gebruikelijk dat designmerken hun product standaard zonder lamp verkopen. Mocht u twijfels hebben over het feit of een product inclusief lamp geleverd wordt (meestal staat dit in de omschrijving), dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.