Buiten Bloembakken

Bloembakken zijn zeer geschikt voor de decoratie van terras en tuin, de typische plaatsen waar buiten bloembakken geplaatst worden. Er zijn volop mogelijkheden bij het gebruik van bloembakken voor buiten, ook voor andere plekken dan de tuin. Wat dacht u van een grote pot voor de oprijlaan bij een hotel of een kleine pot aan de rand van een zwembad?

Er zijn vele designs beschikbaar voor buiten bloembakken. Rond, vierkant, in speciale vormen, hoog, laag, langwerpig. Het behoort allemaal tot de keuzemogelijkheden. Daarnaast zijn er bloembakken met verlichting en zonder verlichting. De meeste buiten bloembakken zonder licht zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en hebben een speciaal afwateringssysteem. Hierdoor kunnen de bloempotten tijdens een flinke regenbui buiten blijven staan, zonder dat de planten teveel water krijgen. De plantenbakken met licht en LED hebben een speciale verlichtingsset die geschikt is voor buitengebruik. Al moet u natuurlijk met een hevige regen- of onweersbui wel met de elektriciteit oppassen.

Van zwembad tot loungeterras
Welk model voor u geschikt is, hangt af van de plek waar u de bloembak wilt plaatsen. Speciaal voor kleine balkons zijn er balkon bloembakken die over de railing gehangen worden en dus weinig ruimte in beslag nemen. Er zijn ook diverse grote bloembakken verkrijgbaar die mooi staan als decoratie bij de ingang van een hotel of restaurant. Doordat u voor de meeste modellen zonder licht zelf de kleur kunt kiezen, kunt u de bloembak laten aansluiten bij de kleuren van uw huisstijl en inrichting. De langwerpige modellen bloembakken zijn uitermate geschikt om een ruimtescheiding op bijvoorbeeld het terras te maken. Zo kunt u snel en makkelijk een vipgedeelte creëeren. Door een bloembak met licht te kiezen geeft u uw terras gelijk een warme sfeer. Om een zomers loungeterras aan te kleden kunt u een design in een speciale vorm kiezen, bijvoorbeeld een ontwerp dat is afgeleid van een cactus of een hoekige plantenbak. En voor een speels effect in uw tuin kunt u dezelfde plantenbak in verschillende formaten bij elkaar plaatsen.

Neem rustig een kijkje tussen alle bloembakken speciaal voor buitengebruik en zoek het model dat het beste past in uw buitenruimte. Als u vragen heeft over bepaalde modellen of u wilt een persoonlijk advies, kunt u altijd contact met ons opnemen.