Over Designpotten

Welkom bij designpotten.nl, dé specialist voor particulieren en bedrijven die een bijzondere plantenbak zoeken. Ons klantenbestand bestaat grotendeels uit hotels, restaurants en interieurbeplanters, maar ook kantoren en stijlvolle winkels weten ons te vinden voor sfeervolle bloempotten. En als particulier kunt u natuurlijk ook bij ons terecht, vooropgesteld dat u op zoek bent naar prachtige bloembakken van hoge kwaliteit.

Passie en inspiratie
Aangezien onze klanten zich graag onderscheiden in hun uitstraling, zijn wij continu op zoek naar originele modellen en merken. We laten ons niet alleen inspireren door het bezoeken van de belangrijkste Europese design- en meubelbeurzen, zoals Maison & Object in Parijs en Salone del Mobile in Milaan, ook in ons dagelijkse werk kijken we voortdurend naar innovatieve en stijlvolle potten. Onze passie vindt u terug op Designpotten.nl, maar ook op ons gespecialiseerde plantenbakkenblog (voor zover we weten het enige ter wereld): www.origineleplantenbakken.nl. Op dit blog tonen we een grote variëteit aan avantgardistische, modulaire, ultra moderne of gewoon gekke plantenbakken. Dit voor de echte liefhebbers!

Assortiment
Designpotten.nl biedt een breed assortiment aan bloempotten van bekende merken en in diverse materialen. Hierdoor kunnen we voor bijna elk project een oplossing bieden, vaak zelfs gepersonaliseerd (bijvoorbeeld potten in de kleur van uw huisstijl). Alle plantenpotten worden vervaardigd van kwalitatief hoogstaand materiaal en zijn geschikt voor langdurig gebruik. Veel modellen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Daarnaast zijn veel van de designs niet alleen plantenbakken, maar vooral ook decoratieve elementen waarmee u uw ruimte persoonlijkheid kunt geven. Dit met dank aan de vele wereldberoemde designers die deze creaties hebben ontworpen.

Ontstaan Designpotten.nl
Designpotten is sinds 2011 in Nederland actief, maar ons Spaanse zusterbedrijf Maceteros.es is reeds 6 jaar specialist in designplantenbakken van vooraanstaande Europese merken. Dit ziet u ook terug in de foto´s van vele mooie projecten die we voor Spaanse klanten uitgevoerd hebben. Vanuit onze vestiging in Barcelona staan we dagelijks in contact met merken zoals bijvoorbeeld het Spaanse Vondom. Hierdoor kunnen we u snel helpen met allerlei vragen en met een voorspoedige levering. Mocht u een keer in Barcelona zijn kunt u natuurlijk ook onze showroom in hartje centrum even bezoeken!

Moods Design
Designpotten.nl is onderdeel van Moods Design, specialist in designproducten. Kijkt u ook eens bij één van onze andere webwinkels, zoals www.verlichtmeubilair.nl, specialist in verlichte objecten en verlichte bloempotten.

Voorwaarden
Wij kopen als distributeur rechtsteeks in bij vooraanstaande Europese designmerken, zoals Serralunga, Vondom en Qui est Paul, waardoor we scherpe prijzen kunnen bieden. En voor grotere projecten kunnen we aantrekkelijke kortingen toepassen. Voor een offerte op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Persoonlijk contact?
Wilt u een persoonlijk advies of heeft u vragen? Via de pagina Contact kunt u ons een mail sturen. U kunt ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer +31 (0)38 - 773 99 95. Normaliter zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 13.30 uur en tussen 14.30 en 18.00 uur.

Gegevens
Moods Design is gevestigd in Zwolle en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30244635, BTW-nummer NL819767190B01.

Moods Design
Potmarge 21
8032 LC Zwolle.

Ons bankrekeningnummer is IBAN: NL40 RABO 0126 1487 08 en BIC: RABONL2U. Sommige banken vereisen echter een langere BIC code, in dat geval kunt u er drie keer X achter zetten, dus dan wordt het RABONL2UXXX.

Geef persoonlijkheid aan uw ruimte met de unieke plantenbakken van designpotten.nl!