Langwerpige plantenbakken voor buiten

Langwerpige plantenbakken voor buiten zijn populair op bijvoorbeeld een terras of balkon. En dit is niet verwonderlijk, want met potten van verschillende materialen in diverse maten is er voor iedere buitenruimte een passende pot te vinden. Daarnaast zijn langwerpige plantenbakken veelzijdig in gebruik. Lage modellen langwerpige plantenbakken voor buiten zijn zeer geschikt om kleinere planten in te zetten of bijvoorbeeld kruiden. Ze kunnen ook heel goed als terrasafscheider gebruikt worden. Hiervoor zijn ook de hogere modellen erg passend. Door verschillende potten te combineren, kun je snel en eenvoudig een afscheiding creëren.

Op onze website vind je een uitgebreide collectie van langwerpige plantenbakken voor buiten. Natuurlijk zijn de meeste van deze modellen ook heel goed binnen te gebruiken.Langwerpige plantenbakken van Europese merken

Bekende merken als het Spaanse Vondom, het Italiaanse Slide en het Nederlandse BeConcrete hebben in hun collectie vaak meerdere modellen van langwerpige plantenbakken. Geschikt voor zowel thuisgebruik als voor zakelijk gebruik. Je vindt zowel hoge als lage modellen. En voor het materiaal kun je kiezen uit bijvoorbeeld polyethyleen, een sterk kunststof dat zeer geschikt is om buiten te gebruiken. Ook langwerpige plantenbakken voor buiten van polymeerbeton zijn verkrijgbaar. Dit materiaal is veel zwaarder dan kunststof en daardoor passend voor bijvoorbeeld terrassen van horecagelegenheden.

Tips voor langwerpige plantenbakken

In het bede aanbod van langwerpige plantenbakken die zeer geschikt zijn om buiten te gebruiken, zetten we graag een aantal favorieten op een rijtje. De langwerpige plantenbak Wall van het Spaanse merk Vondom biedt een eenvoudig en stijlvol ontwerp. De pot heeft een smal, hoog, langwerpig ontwerp en er kunnen heel goed diverse potten gecombineerd worden om een afscheiding mee te maken. Een laag model langwerpige plantenbak voor buiten is de Jardinera van Vondom. Door de verschillende kleuren waaruit te kiezen valt, voelt deze veelzijdige plantenbak zich op verschillende terrassen thuis. Voor wie op zoek is naar een zware langwerpige plantenbak voor buiten gemaakt van beton, is het model Longi van BeConcrete een aanrader. Deze pot komt in twee varianten; een langwerpige plantenbak met ronde hoeken en een model met rechte hoeken. Plantenbak Fence van het Italiaanse Slide is de perfecte keuze voor een natuurlijke look met plantenbakken. Bij dit model lijkt het of het ontwerp gemaakt is van verschillende planken. Het merk Lechuza brengt de plantenbak Balconera. Deze langwerpige plantenbak heeft een mooi gevlochten uiterlijk en is veelzijdig in gebruik.

Neem vooral een kijkje in ons uitgebreide assortiment langwerpige plantenbakken voor buiten. Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen met vragen of als je wilt dat we met je mee zoeken naar de perfecte plantenbak voor bijvoorbeeld jouw terras.