Interieurbeplanters


Welkom bij designpotten.nl, dé specialist in bijzondere plantenbakken en bloempotten van bekende Europese merken.

Op onze website vindt u een breed assortiment van originele ontwerpen in diverse kleuren, in allerlei formaten en van verschillende materialen. De design bloembakken zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaand materiaal en hierdoor ideaal voor het decoreren van diverse ruimten, zowel binnen als buiten. Bovendien zijn veel modellen uit ons aanbod alleen bij Designpotten.nl verkrijgbaar. Derhalve zijn onze potten geliefd bij interieurbeplanters.


Business-to-business projecten
Designpotten.nl doet zelf geen interieur- of kantoorbeplanting projecten, maar richt zich volledig op de verkoop van unieke en design plantenbakken. Juist daarom zijn we de ideale partner voor uw projecten. Als interieurbeplanter weet u als geen ander wat voor plantenbakken bij uw klanten passen. Of u nu op zoek bent naar unieke plantenbakken voor de aankleding van kantoorruimten, een winkelcentrum, hotels, terrassen of evenementen, in ons brede assortiment vindt u zeker een passende plantenbak. En voor business-to-business samenwerking kunnen wij een speciale projectkorting bieden. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Hydrocultuur
Als u gespecialieerd bent in hydrocultuur bent u ook bij Designpotten.nl aan het juiste adres. De meeste van onze plantenbakken zijn geschikt voor hydrocultuur van kantoorplanten. Sommige modellen worden geleverd inclusief een hydrosysteem, anderen met een watersysteem of -afvoer. Daarnaast bevat ons assortiment dubbelwandige plantenbakken waardoor de binnenmaten kleiner zijn en er minder kleikorrels gebruikt hoeven te worden. Wij hoeven u niet te vertellen dat door het gemakkelijke onderhoud deze plantenbakken zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld kantoren.

Gepersonaliseerde plantenbakken
Vaak hebben klanten speciale wensen voor hun plantenbakken, bijvoorbeeld een afwijkende maat, of een kleur afgestemd op de huisstijl. Bij diverse van onze producten en merken is maatwerk mogelijk.
Designpotten.nl is niet alleen werkzaam in Nederland, ook in Barcelona (Spanje) hebben wij een vestiging. Vanuit Barcelona staan we dagelijks in direct contact met diverse Zuid Europese designmerken, zoals het Spaanse Vondom. Mocht u dus een keer een product nodig hebben in een speciale kleur of maat, dan kunnen we dit snel en gemakkelijk met de verschillende fabrikanten afstemmen.

Graag willen we u ook wijzen op onze website www.verlichtmeubilair.nl waar wij niet alleen verlichte plantenbakken in de collectie hebben, maar ook andere decoratie met verlichting zoals tafels, bars en lounge meubilair.
En voor de echte liefhebbers van plantenbakken hebben we ons gespecialiseerde plantenbakkenblog (voor zover we weten het enige ter wereld): www.origineleplantenbakken.nl. Op dit blog tonen we een grote variëteit aan avantgardistische, modulaire, ultra moderne of gewoon gekke plantenbakken.

Wij hopen u binnenkort te spreken om te bekijken waarmee we u kunnen helpen.

  • Voor meer informatie over Designpotten.nl leest u wie wij zijn.
  • Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neemt u vooral contact met ons op.
Ga hier verder naar de Home pagina van www.designpotten.nl voor een overzicht van de belangrijkste categorieën.