Waarom kopen bij Designpotten?

  • Specialist in design plantenbakken
  • Gegarandeerd de beste Europese merken
  • Mogelijkheid van personalisatie bij diverse modellen
  • Begroting op maat tbv projecten
  • Levertijd vermeld in elk product
  • Veilige betaalomgeving
  • Gratis levering in Nederland en België*

*bij bestellingen vanaf 50 euro

Nieuwsbrief
 

You're currently on:

Cubico

Levertijd 2-3 weken

* Verplichte velden

Prijs (incl. BTW) : 
€ 269,00
Add Items to Cart

Korte omschrijving

Een stijlvolle plantenbak met een traditioneel uiterlijk.

Merk

Lechuza is een Duits merk dat bekend staat om haar goed doordachte oplossingen voor plantenbakken die geschikt zijn voor zowel zakelijke als particuliere omgevingen.

Bekijk andere produkten van dit merk

Productbeschrijving

Deze plantenbak onderscheidt zich door zijn elegante en stijlvolle uiterlijk. Hij weet de aandacht te trekken, ondanks zijn eenvoudige klassieke ontwerp. U kunt de Cubico binnen gebruiken, zowel thuis als voor professioneel gebruik. Zo is hij heel geschikt als decoratie van een werkkamer, geeft hij een groene look aan een gang of kantoorpanden en zorgt hij voor de aankleding van wachtruimtes en eetgelegenheden.

Dit product levert Designpotten inclusief de all inclusive set van Lechuza waardoor u de potgrondbewateringsset gelijk meegeleverd krijgt. U kunt kiezen uit diverse kleuren (sommige kleuren zijn in glans, andere in een matte afwerking) en uit twee maten.
In dezelfde serie is er ook een hoge plantenbak van ruim 1 meter hoog verkrijgbaar. Kijkt u hiervoor verder op onze website.

Extra informatie

Model nr NK6LECKU470
Geschikt voor binnen
Vorm Hoog
Aanvullende informatie U kunt kiezen uit diverse maten. Let op dat de breedtemaat op het breedste punt is gemeten, dit kan op punten afwijken. U vindt de exacte maten in de detailfoto´s bij dit product.