Waarom kopen bij Designpotten?

  • Specialist in design plantenbakken
  • Gegarandeerd de beste Europese merken
  • Mogelijkheid van personalisatie bij diverse modellen
  • Begroting op maat tbv projecten
  • Levertijd vermeld in elk product
  • Veilige betaalomgeving
  • Gratis levering in Nederland en België*

*bij bestellingen vanaf 50 euro

Nieuwsbrief
 

You're currently on:

KIGA Small

existenciasLevertijd +/- 5 dagen

* Verplichte velden

Prijs (incl. BTW) : 
€ 149,00
Add Items to Cart

Korte omschrijving

Een leuke tweedelige plantenbak op poten, speciaal voor kruiden.

Productbeschrijving

Kiga van het Belgische bedrijf Hurbz is speciaal ontworpen om op een simpele en moderne manier een kruidentuin te maken. Het design bestaat uit twee potten in een verschillend formaat die samen een bijzonder geheel vormen. De hoogte van de potten zorgt ervoor dat u makkelijk in uw kruidentuin kunt werken, zonder de hele tijd voorover gebukt te staan. U kunt deze potten heel goed buiten gebruiken, bijvoorbeeld op het balkon of in de tuin. U kunt de twee poten naast elkaar tegen de muur plaatsen of elke poot in een andere hoek tegen de muur zetten.

U kunt voor de plantenbak kiezen uit drie verschillende kleuren. Deze set komt inclusief: 2 plantenbakken op voeten, 2 binnenbakken in het grijs, 2 rubberen pads, alle materialen zoals schroeven en bouten om de potten aan elkaar te bevestigen en natuurlijk een handleiding. De maten zijn de totale maten van de twee potten samen, gemeten op het breedste en hoogste punt.

Naast dit small model is Kiga ook verkrijgbaar in een medium en XL model waarbij u 4 potten ontvangt. Kijkt u voor deze modellen verder op onze website.

Extra informatie

Model nr HUR-203
Hoogte (cm) 88
Breedte (cm) 34
Lengte (cm) 64
Geschikt voor buiten