Waarom kopen bij Designpotten?

  • Specialist in design plantenbakken
  • Gegarandeerd de beste Europese merken
  • Mogelijkheid van personalisatie bij diverse modellen
  • Begroting op maat tbv projecten
  • Levertijd vermeld in elk product
  • Veilige betaalomgeving
  • Gratis levering in Nederland en België*

*bij bestellingen vanaf 50 euro

Nieuwsbrief
 

You're currently on:

Jumbo Corner Light

Levertijd +/- 3 weken

* Verplichte velden

Prijs (incl. BTW) : 
€ 1.009,00
Add Items to Cart

Korte omschrijving

Hoge, ronde barhoek met licht die als module aan de jumbobar te plaatsen is.

Merk

Het Italiaanse Slide is bekend vanwege zijn grote aanbod aan originele verlichte producten.

Bekijk andere produkten van dit merk

Productbeschrijving

Jumbo corner is een module, die aan de rechthoekige jumbobar geplaatst wordt om een lichtgevende barhoek te creëeren. De hoek is 90 graden, maar rond vanaf de publieke kant. Geschikt voor catering op evenementen, recepties en in zalen zonder bar uitrusting.

De bar is van binnenuit verlicht door middel van twee spaarlampen (deze worden niet meegeleverd). Daarnaast kunt u kiezen voor LED-verlichting: met kabel of draadloos. De draadloze variant wordt in 12-14 uur opgeladen, daarna kunt u de lamp tot 20 uur gebruiken. Beide varianten LED komen met een afstandsbediening om de kleur aan te passen. Graag merken we op dat de led met kabel minder sterk is dan de draadloze led en deze zal bijvoorbeeld gedurende de dag of als er veel licht in de omgeving is minder zichtbaar zijn. Als extra kunt u een topplaat en/of werkbankplaat bij de bar bestellen van mat transparent glas (6mm dik) of roestvrijstaal (1mm dik).

Slide biedt een uitgebreide selectie verlichte en onverlichte objecten, ontworpen door bekende designers. Het materiaal is erg sterk en geschikt voor alle weersomstandigheden. U kunt de bar zowel binnen als buiten plaatsen. De producten zijn ontworpen voor professioneel gebruik, maar kunnen ook uitstekend gebruikt worden voor de decoratie van huis en tuin. De producten van Slide kunnen met recht Italiaans design genoemd worden!

Hier vindt u meer informatie over het selecteren van een verlichte bar.

Extra informatie

Model nr SELPBAR111
Hoogte (cm) 110
Breedte (cm) 85
Lengte (cm) 85
Geschikt voor binnen, buiten
IP bescherming IP55
Materiaal Polyethyleen
Merk Slide
Vorm Hoog
Extra opties Topplaten voor het werkgedeelte en toonbankgedeelte, een wasbak, LED-verlichting met kabel en draadloze LED-verlichting.
Aanvullende informatie De bar werkt met twee spaarlampen die niet worden meegeleverd. Daarnaast kunt u kiezen uit twee soorten LED: met kabel en draadloos.