Waarom kopen bij Designpotten?

  • Specialist in design plantenbakken
  • Gegarandeerd de beste Europese merken
  • Mogelijkheid van personalisatie bij diverse modellen
  • Begroting op maat tbv projecten
  • Levertijd vermeld in elk product
  • Veilige betaalomgeving
  • Gratis levering in Nederland en België*

*bij bestellingen vanaf 50 euro

Nieuwsbrief
 

You're currently on:

Jumbo Bar Light

Levertijd +/- 3 weken

* Verplichte velden

Prijs (incl. BTW) : 
€ 1.009,00
Add Items to Cart

Korte omschrijving

Rechthoekige lumineuze design bar met hoge toonbank en opbergruimte.

Merk

Het Italiaanse Slide is bekend vanwege zijn grote aanbod aan originele verlichte producten.

Bekijk andere produkten van dit merk

Productbeschrijving

Jumbo bar is een rechthoekige verlichte bar met een hoge toonbank, werkbank, opbergplaats en verlicht van binnenuit. Zeer geschikt voor catering in zalen zonder bar uitrusting. Gemakkelijk te verplaatsen. Opvallend en elegant. De bar kan worden uitgebreid met de bijpassende verlichte barhoek ´Jumbo corner´. Als extra kunt u een topplaat of werkbankplaat bij de bar bestellen van mat transparent glas (6mm dik) of roestvrij staal (1mm dik).

De verlichting komt door twee spaarlampen (E27- 25W) die niet worden meegeleverd. Daarnaast kunt u kiezen uit een LED-verlichting met kabel of een draadloze LED-verlichting. Beide types LED komen met een afstandsbediening om de kleur aan te passen. In 12-14 uur laadt de draadloze LED zich op, u kunt hem daarna tot 20 uur uur gebruiken. De led met kabel is minder sterk dan de draadloze led en zal minder goed door de bar heen zichtbaar zijn, bijvoorbeeld gedurende de dag of als er veel licht om de bar heen is.

Slide biedt een uitgebreide selectie verlichte en onverlichte objecten, ontworpen door bekende designers. Het materiaal is erg sterk en geschikt voor alle weersomstandigheden. U kunt de bar zowel binnen als buiten plaatsen. De producten zijn ontworpen voor professioneel gebruik, maar kunnen ook uitstekend gebruikt worden voor de decoratie van huis en tuin. De producten van Slide kunnen met recht Italiaans design genoemd worden!

Hier vindt u meer informatie over het selecteren van een verlichte bar.

Extra informatie

Model nr SELPBAR110
Hoogte (cm) 110
Breedte (cm) 80
Lengte (cm) 90
Geschikt voor binnen, buiten
IP bescherming IP55
Materiaal Polyethyleen
Merk Slide
Vorm Langwerpig
Extra opties Een topplaten voor het werkblad en voor bargedeelte/toonbank. Daarnaast is er een keuze uit LED met kabel en draadloze LED.
Aanvullende informatie De verlichting werkt met twee spaarlampen die niet worden meegeleverd. Daarnaast kunt u kiezen uit een LED-verlichting met kabel en een draadloze LED-verlichting.