Waarom kopen bij Designpotten?

  • Specialist in design plantenbakken
  • Gegarandeerd de beste Europese merken
  • Mogelijkheid van personalisatie bij diverse modellen
  • Begroting op maat tbv projecten
  • Levertijd vermeld in elk product
  • Veilige betaalomgeving
  • Gratis levering in Nederland en België*

*bij bestellingen vanaf 50 euro

Nieuwsbrief
 

You're currently on:

Break Bar Light

Levertijd 2-3 weken

* Verplichte velden

Prijs (incl. BTW) : 
€ 1.009,00
Add Items to Cart

Korte omschrijving

Hoge ronde bar met toonbank, verlichting en opbergmogelijkheden.

Merk

Het Italiaanse Slide is bekend vanwege zijn grote aanbod aan originele verlichte producten.

Bekijk andere produkten van dit merk

Productbeschrijving

Break Bar is een verlichte hoge, ronde bar met toonbank en opbergplaats uitgevoerd in opvallend wit design. Met interne opbergruimte en werkbank. Ideaal voor feesten, evenementen en zelfs strandtenten.
De Breakbar kan worden uitgebreid met de bijpassende Ice Bar module. Dit is geen bargedeelte om aan te werken, maar dit deel biedt ruimte aan bijvoorbeeld ijsblokjes met flessen drank. Daarnaast kunt u hem ook met de hoekmodule Break Corner combineren, dit is wel een bargedeelte om aan te werken.

De Break Bar werkt met twee spaarlampen die niet worden meegeleverd. Daarnaast kunt u kiezen voor een LED-verlichting met kabel of een draadloze LED-verlichting. Beide varianten komen met een afstandsbediening om de kleur aan te passen. De LED-lamp met kabel is 5W en graag merken we hierbij op dat als u deze gedurende de dag of in een ruimte met veel ander licht gebruikt, de verlichting minder goed zichtbaar door de bar zal schijnen.
U kunt als extra een beschermende glasplaat (mat transparent) voor zowel de toonbank als het werkgedeelte bestellen (6 mm dik) of een roestvrijstale variant van 1mm dik.

Slide biedt een uitgebreide selectie verlichte en onverlichte objecten, ontworpen door bekende designers. Het materiaal is erg sterk en geschikt voor alle weersomstandigheden. De bar kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De producten zijn ontworpen voor professioneel gebruik, maar kunnen ook uitstekend gebruikt worden voor de decoratie van huis en tuin. De producten van Slide kunnen met recht Italiaans design genoemd worden!

Hier vindt u meer informatie over het selecteren van een verlichte bar.

Extra informatie

Model nr SELPBRB110
Hoogte (cm) 110
Breedte (cm) 75
Lengte (cm) 175
Geschikt voor binnen, buiten
IP bescherming IP55
Materiaal Polyethyleen
Merk Slide
Vorm Langwerpig
Extra opties Een beschermde glasplaat voor zowel de toonbank als het werkgedeelte is als extra optie verkrijgbaar. Daarnaast kunt u LED met kabel en LED draadloos bestellen.
Aanvullende informatie Werkt met twee spaarlampen (worden niet meegeleverd). Daarnaast kunt u kiezen voor LED verlichting met kabel of draadloos. U kunt meerdere modules combineren, verder combineert de Break Bar perfect met de Break Corner, een hoekmodule, waarmee u zelf de opstelling van de bar kunt samenstellen.